MAGAS A FŰTÉS- ÉS A VILLANYSZÁMLA ?

25 %-kal csökkenthető a fűtésszámla, nyáron a klímahasználatból eredő villanyszámla !

Ha szeretné, hogy a jövőben minden hónapban kevesebb összegről szóljanak a közüzemi számlák, egy olcsó és egyszerű megoldást javaslunk, amely egy normál szobafestéssel, házilag is megoldható.

A  technológia gondoskodik arról, hogy a meleg a lakásban maradjon és ne távozzon el sem a falakon, sem pedig a mennyezeten vagy tetőtérben. A termék reflexiós elven működik, azaz visszaveri a hőt a falakról a belső térbe, hatása azonnal érezhető.

E hőszigetelés alkalmazása télen 2-3 fokot emel a belső hőmérsékleten, így a fűtőberendezés működése csökkenthető, azaz kevesebb gáz fogy, ezáltal a közüzemi számla összege is csökken.

A festés a falpenészre is hatékony megoldást jelent.

A technológia arra is alkalmas, hogy leszigetelhessük azokat a helyeket a lakásban, amelyre eddig nem volt lehetőség. A mennyezeten például sok hő távozik, amit feleslegesen fizetünk ki a fűtésszámlában. A mennyezet szigetelésével kiküszöböljük ezt az értelmetlen kiadást is !

Az adalék által mára a tetőtér, falburkolatok (pl. fa- vagy műanyag lambéria) hőszigetelése is lehetővé vált.

Az egyenetlen hőszigetelés páralecsapódási problémákkal járhat, amely penészedést okoz vagy hőhidak alakulnak ki az ingatlanban. Az adalék használatával ezt is elkerülhetjük.

Az ingatlan külső festésével (hőszigetelésével) a nyári klimatizációs költségek csökkenthetőek jelentősen, illetve a homlokzatot az UV-sugárzástól is megóvjuk. Ha a homlokzat színre van festve, az adatlék a kifakulás ellen is védelmet nyújt.

Alkalmazza akkor is, ha az ingatlan már rendelkezik hagyományos hőszigeteléssel, ebben az esetben ugyanis a belső hőszigetelő festéssel javíthatunk a szigetelés hatékonyságán, azaz tovább csökken az energiafelhasználás, s ezzel a fűtésszámla összege.