hőszigetelő bevonat fémekre

Hőszigetelő bevonat fémekre – Hőszigetelésre – Kondenzációs problémákra – Korrózió ellen

__________________________________________________________________________________________________________

Korlát, kapaszkodó és csőszigetelő bevonat.

Ez a matt fényű, korlátokra, járműkapaszkodókra, csövekre, csővezetékekre, kapukra, padokra, kültéri bútorokra, állványzatra, mászókákra, bármely fém felületekre használatos, biztonságos bevonat megakadályozza a felületeken történő páralecsapódást, csúszásmentessé teszi azt és meleg tapintású felületet hoz létre beltérben és szabadtérben a téli időszakban is.

Alkalmas sokrétű belső és külső használatra, lakó-, kereskedelmi, szociális, sport, egészségügyi és ipari ágazatban, köztereken, pihenőparkokban, az állami szektor hivatali épületeiben, irodaházakban, iskolákban, óvodákban, uszodákban, idősotthonokban és szállodákban.
Bárhol, ahol bármely fém felület kapcsolatban kerül az emberi érintéssel.

A TSM Ceramic alkalmas olyan felületekre is, ahol a kezelt felület belsejének hűvösnek kell maradnia, például vasúti jelződobozok, fémdobozok vagy légkondicionáló egységek és berendezések.
A nagy kopásállóságú festékbevonat visszatükrözi a hőt, így segít megtartani a belső terek hűvösségét, ezzel segíti a berendezések hatékonyabb működését és védi azokat a páralecsapódás és a hideg által okozott meghibásodásoktól, károktól.

Teljes mértékben megfelel olyan építési előírásoknak, amelyeknél a csúszásmentes, nem hideg tapintású felület követelmény, az alkalmazó ebben a tekintetben ezzel a termék használatával eleget tesz jogi kötelezettségeinek.

 

A fémfelületek, például egy kapaszkodó használata során vagy egy játszótér mászókája esetében ez a hővédő felület az
érintéskor azonnal, mikro-másodpercek alatt visszatükrözi a hőt és magába szívja a kéz melegét, ellenben a napsütésben nem melegszik fel annyira.

metro székekUgyanígy hatékony járművek kapaszkodóinak, szállodákban, uszodákban a korlátok kezelésére szigetelésként és hidegérzet elkerülésére, páralecsapódás és korrózió ellen.

Ez a költséghatékony, prémium minőségű, időjárás- és kopásálló bevonat ellenáll a kémiai folyamatoknak és a víznek.

Optimális hatásfoka 2-rétegű, ecsettel vagy szórással, történő felhordással érhető el.