HŐSZIGETELŐ FESTÉK = PÉNZMEGTAKARÍTÁS

Csökkentse 20-30 %-kal téli fűtés-, valamint nyári klimatizációs költségeit  egy hagyományos festéssel !  –  Hihetetlen ? … pedig IGAZ !

A szenzációs eredmény a felhasznált nanotechnológiának köszönhető. Ez az egyszerű, de mégis  hatékony technológia ma már felhasználható bárhol:  lakásában, irodájában, üzletében.

A lakossági felhasználáson kívül ajánlott kereskedelmi, ipari ingatlanok energiahatékonyságának növelésére és az energiaköltségek csökkentésére: Ipari létesítményekbe, csarnokokba, szállodákba, egészségügyi, szociális intézményekbe, iskolákba, óvodákba, idős otthonokba, uszodákba, sportlétesítményekbe, stb történő alkalmazására.

HŐSZIGETELŐ FESTÉK MINDENHOVÁ, AHOL AZ ENERGIASZÁMLÁK CSÖKKENTÉSÉRE VAN SZÜKSÉG .

Cégünk nem hagyományos, speciális, magas tűzállóságú külső és belső hőszigetelési technológiával foglalkozik, amelynek számos előnye van, emellett alkalmazása olcsó, egyszerű és hatékony. Nem csak energiamegtakarítás, s ezzel költségmegtakarítás érhető el, hanem az időráfordítás és a munkadíj összege is jelentős mértékben csökkenthető a kivitelezés során.

Nyáron hőgutát kap, télen pedig fázik ? Magas a fűtésszámla ? Hőszigetelési problémákkal küzd? Penészesedik a lakása ? A legolcsóbb és leghatékonyabb megoldást ajánljuk minden felületre ! Hőszigetelő adalék és bevonatok falra, vakolatra, gipszkartonra, betonra, fémre, fára !

Forgalmazott termékeink egy vezető nyugat-európai energiahatékonysági fejlesztő és gyártó vállalat termékei és a legszigorúbb környezetvédelmi normáknak, EU szabványoknak is megfelelnek. A termékeket vezető laboratóriumok, egyetemek tesztelték.

Termékeink felhasználási területei kiterjednek mind az ipari mind a lakossági szektorra !

 

A cikk kiemelt partnerünk . a betonfestek.com támogatásával készült, amely partnerünk felújitandó padlófelületek meglévő de megkopott festék, ragasztó stb, eltávolítását rendelhetik meg :  betonfesték eltávolitás